ویدئو های پربازدید سایت

فرواخوانی توابع پارامتر دار در thread سی شارپ


حتما شما هم در حین استفاده از نخ های سی شارپ گاها به این مورد نیاز پیدا کرده اید که
یک تابع پارامتر دار را در thread فراخوانی کنید
در این پست به این مبحث بپرداخته می شود

استفاده از thread ها به دو نوع است که یکی برای توابع پارامتر دار و دیگری برای توابع بی پارامتر

برای نوع اول ما از یک عبارت lambada استفاده خواهیم کرد

نکته : برای استفاده از نخ ها یا thread ها برنامه نیاز به فضای نام System.Threading دارد

مثال اول برای فراخوانی تابع بدون پارامتر

private void ShowMessage(){
MessageBox.Show("Hello World");
}

protected void Button_1_Click(object sender,EventArgs e){
Thread s ;
s = new Thread(new ThreadStart(ShowMessage));
s.Start();
}


در بالا ما یک نخ به نام S تعریف کردیم و همچنین یک تابع بدون پارامتر برای نمایش پیام
سپس در اونت یک کلید ان را با متد new ThreadStart فراخوانی کردیم

توجه کنید که فقط اسم تابع را نوشتیم و پارانتزی نگذاشته ایم

مثال دوم مربوط به نوع دیگر که برای فراخوانی توابع پارامتر دار میباشد

private void ShowMessage(string message){
MessageBox.Show(message)
}

protected void Button_1_Click(object sender,EventArgs e){
Thread a;
a = new Thread(() => ShowMessage("Hello World"));
a.Start();
}


در این مثال هم ما یک تابع برای نمایش پیام با پارامتر کردیم
توفاوت ان با مثال بالا در استفاده از عبارت lambada درون متد Thread است
با این روش شما میتوانید توابع پارامتری خود را داخل نخ ها فراخوانی کنید

برای دریافت آموزش تصویری کار با نخ ها در سی شارپ ، یک بار برای همیشه اینجا کلیک کنید



در صورتی که سوالی راجع به این آموزش دارید در بخش نظرات همین پست مطرح و از ارسال ان از بخش ارتباط با ما خود داری نمائید

تخفیف میخواهید یا کد تخفیف دارید ؟

دریافت

قیمت آموزش : 0 تومان
قیمت با تخفیف : تومان ()
عنوان محصول : فرواخوانی توابع پارامتر دار در thread سی شارپ

;

ایوب رضایی پاسخ

با تشکر از آموزش ساده تون 1394/6/17 12:6

parsa پاسخ

مبحث سخت و پیچیده ای است
کاش بیشتر توضیح میدادید تا ما تازه وارد ها متوجه شویم
با تشکر
kamagra gél kamagra vélemények kamagra ára
risperdal avis risperdal solution buvable risperdal avis
cetirizine allergie nationalautocare.com cetirizine vidal
1395/2/20 12:33

مهران پاسخ

خیلی کمک بزرگی بود ، کارم راه افتاد چوخ ساغ اولون 1396/12/21 13:42

یگانه پاسخ

سلام
اگر تابعی ک می خواهیم با استفاده از ترد ها فراخوانی کنیم مقدار بازگشتی داشته باشد باید چه کاری انجام دهیم؟...
با تشکر 1397/10/6 2:57

عادل پارسا

در این صورت بهتره از توابع async استفاده کنید
ولی چون خودش یک مبحث جدا و نسبتا بزرگی هست نمیشه زیاد اینجا توضح داد
با یه سرچ به نتایج خوبی میرسید
سمپل هاش در این صقفحه موجوده :
https://barnamenevisan.org/Articles/Article4189.html
1397/10/6 15:9
هم اکنون نـــظر بدهید

HyperSourCe.ir

info@hypersource.ir

کلیه حقوق برای وب سایت هایپر سورس محفوظ است
CopyRight ©2014-2019
ارتباط با ما
نام شما
ایمیل
موبایل
آیدی تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام

چگونه میتوانم این محصول را با تخفیف دریافت نمایم ؟

محصولقیمتبا تخفیفدرصد تخفیف

لطفا منتظر بمانید. . .

پیام سیستم